Orthomoleculaire Voedingsadviezen

Orthomoleculaire Geneeskunde Leefstijl & Voedingsadviezen

De orthomoleculaire geneeskunde is erop gericht je gezondheid te bevorderen door je lichaamscellen te voorzien van de optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. In de orthomoleculaire geneeskunde worden vitamines, mineralen en tal van andere substanties, die van nature thuishoren in het lichaam ingezet om je vitaal en gezond te houden.

Hierdoor kun je je lichaam zo vitaal mogelijk maken en/of houden en ook bij ziekte herstel je sneller of wordt je helemaal niet ziek. Het streven is om ook je weerstand tegen ziektes zo groot mogelijk te maken. De orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van veilige lichaamseigen stoffen. Hiermee onderscheidt de orthomoleculaire geneeskunde zich van de reguliere medische wetenschap. Langdurige tekorten van micro-nutriënten, dat wil zeggen vitaminen, mineralen en sporenelementen kunnen leiden tot verminderde weerstand, verstoorde stofwisseling en natuurlijk ziektes.

Orthomoleculaire Voedingsadviezen

Stelling van Hippocrates

‘Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding.’

Je tekorten kunnen ontstaan doordat er steeds minder mineralen in de bodem zitten. En daardoor ook minder in onze voeding. Je lichaam en immuunsysteem wordt belast door schadelijke stoffen, bestrijdingsmiddelen,straling, luchtvervuiling, amalgaan, manier van voedselbereiding en natuurlijk stress en overbelasting.

Met behulp van de orthomoleculaire geneeskunde kunnen veel ziektes en lichamelijke klachten behandeld en voorkomen worden. Afvalstoffen worden afgevoerd en tekorten worden aangevuld. Je lichaam wordt gezonder en je weerstand beter.

Hoe wordt de orthomoleculaire geneeskunde toegepast?

De juiste supplementen en voeding worden individueel uitgetest op effectiviteit en tolerantie, zodat je de juiste hoeveelheden gaat gebruiken. Je dieet kan aangepast worden en er wordt natuurlijk gekeken hoe het staat met je algehele vitaliteit en gezondheid binnen het kader van de orthomoleculaire geneeskunde. Als er aanwijzingen of indicaties zijn wordt altijd samen gewerkt met het regulaire medische circuit.

Er wordt gebruik o.a. gebruik gemaakt van vragenlijsten, testprotocollen en orthomoleculaire testdozen.

Heb je vragen? Mail of bel mij.

Telefoon

06 – 410 23 008

Algemene Voorwaarden

Volg mij op social media

Vormgeving

Web en Logo

Copyright 2000 – heden