Over mij

Leuk, dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Aafke Dijkstra. Geboren in het hoge Noorden, maar opgegroeid in de Randstad. Lange tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. Veel werkervaring opgedaan over de hele wereld. Ik werk alweer lange tijd, met veel plezier in mijn Praktijk in Gouda en Lienden.

Na een loopbaan o.a. als personeelsadviseur heb ik mijn studies afgerond voor EMDR therapeut, CSR stress- burnout Coach, Orthomoleculair therapeut, Hypnotherapeut en als NEI-therapeut.

Ik help mannen en vrouwen gezond, vitaal en in balans te zijn en blijven in hun privéleven en op het werk. Niet geplaagd door stress, angsten, blokkades en belemmeringen, de overgang, een midlifecrisiseof vage klachten.

Ik heb mij gespecialiseerd in de Midlifecrisis van de 45+ man en daar een boek over geschreven:

“In 10 stappen je Midlifecrisis de Baas” Blijf een gezonde, gelukkige en doelgerichte man”

Praktijk voor complementaire zorg over mij

In mijnwerk als personeelsadviseur had ik veel te maken met werknemers, die last hebben van overspannenheid, werkstress en lichamelijke klachten.

Chronische werkstress wordt, als er geen acht op geslagen wordt, meestal een burnout. Hierdoor ontstaat ziekteverzuim en in een later stadium vaak een arbeidsconflict.
Ook zijn er veel mensen met onverwerkte angsten en (traumatische) gebeurtenissen, die nooit goed verwerkt of opgelost zijn. Vaak blijft men onnodig rondlopen met angst of onverwerkte gebeurtenissen, zoals een ongeval, incest, scheiding of angst voor vliegen, spinnen. Ook faalangst kan je leven heel erg beïnvloeden.

Midlife Crisis

Midlifecrisis Praktijk voor complementaire zorg

Naast werkstress en burnout zijn er in Nederland 1,3 miljoen vrouwen en mannen tussen de 40 en 55 jaar, die in de overgang of andropauze komen of zijn. Zij worden met overgangsklachten geconfronteerd waar zij vaak het bestaan niet van weten en zeker niet op zitten te wachten. Klachten die hen ernstig kunnen belemmeren in hun privéleven en werk. Veel klachten kunnen, als zij in een vroeg stadium herkend worden, voorkomen of snel opgelost worden met een goede aanpak en natuurlijke ondersteuning. Vaak zijn dan ook geen verdere medische behandelingen meer nodig.

Met mijn kennis en werkervaring help en leer ik graag de mensen om te gaan met hun klachten en problemen. Gezond en vitaal te zijn. Het maximale uit hun leven te halen en te genieten van alledag.

Heb je vragen? Mail of bel mij.

Telefoon

06 – 410 23 008

Volg mij op social media

Vormgeving

Web en Logo

Copyright 2023